Ylellinen silottava vartalovoide 180ml

38,90
Hinta, johon sisältyy ALV


Evolve Organic Beautyn ihoa napakoittava vartalovoide, joka on suunniteltu innovatiivisilla ainesosilla tuomaan iholle kohdennetusti tehoa, parantamaan ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä lisää samalla ihon sileyttä ja kosteutta. Ylellinen hoitovoide tasoittaa ja pehmentää ihon rakennetta, rauhoittaa punoitusta ja toimii ihosi kanssa maksimoidaksesi ihon hyvinvoinnin, mikä saa sinut tuntemaan itsesi entistäkin hehkeämmäksi.
Luonnolliset alfahydroksihapot (AHA) kuorivat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa tehden ihosta sileän pehmeän. AHA-hapot sitovat itseensä kosteutta silottaen ja tasoittaen ihoa. Yhdistelmä glykolihappoa sokeriruo'osta, maitohappoa, omenahappoa ja viinihappoa mustikasta, appelsiinista ja sitruunasta kuorivat, uudistavat ja kosteuttavat ihoa.
Peruvian Maca tuo ikivanha energiapommi edistää solujen uudistumista, kirkastaa ihoa ja tehostaa ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon kimmoisuutta.
Espanjan vaaleanpunaisesta suolajärvestä peräisin oleva biokatiivi tekee ihosta uskomattoman pehmeän.
Lehtikuusista saatava galactoarabinan tehostaa AHA-happojen kuorivaa vaikutusta, vähentää ihoärsytystä, rauhoittaa ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa.
Hyaluronihappo kykenee sitomaan jopa 1000 kertaisesti painonsa verran kosteutta, tehden siitä erittäin tehokkaan raaka-aineen kosteutustuotteissa. Käyttämämme pienimolekyylinen hyalyronihappo pääsee imeytymään ihon syvimpiin kerroksiin, jossa sen kosteuttava vaikutus on tehokkaampi. 

100% Luonnollisia raaka-aineita  
29,1% Luomutuotettuja raaka-aineita
Pakkauskoko: 180 ml
 
Selaa tätä tuoteryhmää: KOSMETIIKKA